Tillbakablick på tidigare arbeten, utförda under året.

När jag ser tillbaka på de olika uppdragen, utförda tidigare i år, inser man vilket stort behov som finnes. Det gäller bara att kunden så att säga finner fram till den som skall utföra jobbet och att döma av inkommande uppdrag så börjar vi bli riktigt kända nu. Här följer bilder från tidigare utförda jobb under året;

Som namnet Arvika Farmartjänst visar, utför vi givetvis en del rent jordbruksarbete som avbytare eller andra sysslor på gårdarna runt om i vår bygd. Här är Anders Bäcklin igång och mjölkar.

Vi utför också en hel del olika markarbeten som plattläggning, här utfört av Torbjörn Olsson objektet är Westra Wermlands Sparbank.

Ett annat uppdrag gällde anläggning av stenmur i Taserud.

En trappa blir till vid en fastighet i Solvik.

Service åt posten pågår hela året, vilket det gäller kärvande postlådor eller helt enkelt flytt av hela brevlådesektioner. Vi utför dessa uppdrag i hela västvärmland.

De senaste åren har vi utfört en hel del jobb på skolor och lekområden, gällande montering av div utrustning. Här bygger Bo Eriksson en koja på Styckåsskolan.

Höstens tid är också trädgårdarnas tid, vi utför en hel del höststädning i trädgårdar, framför allt åt pensionärer som kanske inte längre orkar med det lite tyngre arbetet som lövrakning, grävning av rabatter och dylikt. Här är Anders Bäcklin ifarten med trädbeskärning, och denna bild får bli avslutning på höstens olika arbetsuppgifter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *