Snart är det jul igen!

Ja så är det, vilket man vill eller inte. Ett år går så fort och det börjar bli dags att summera vad som åstadkommits under det gångna året. Vi var sexton medlemmar när vi gick in i år 2010. Nu tycks det som två av medlemmarna tänker lämna inför nästa år, men  i deras ställe knackar två nya  på dörren, så troligen kommer vi även fortsatt att vara sexton medlemmar. Omsättningen under året som gått blir ca 5 milj, vilket vi måste vara nöjda med och likaså med antalet uppdrag som fortsatt kommer in i jämn ström. Rot och rut-reformen har betytt väldigt mycket för oss, då nu många tar hjälp på både det ena och andra sättet. En hel del byggnationer/reparationer i hemmen, dräneringar av husgrunder, och övrig hjälp med gräs- och häckklippning har det blivit. Totalt rör det sig om ett femtiotal ansökningar till ett värde på ca. 250.000 kr.

För övrigt har vi utfört arbeten åt; Arvika kommun, Länsstyrelsen i Värmland, Posten, och ett stort antal privata kunder. Vi har utfört röjning i skog åt länsstyrelsen, och längs kraftverksdammars tuber åt Fortum. Skogskörslor efter avverkningar,  och huggning av svåra träd. Yttre skötsel åt fastighetsbolag i Arvika och  monterat skateboardramper och lekutrustning över stora delar av Sverige och även i Norge. Det har även blivit en hel del upprätningar av uthus och stolpbodar som börjat knäa av ålder eller dålig skötsel. Förra vinterns stora snömängd gjorde att vi fick en hel del uppdrag med takskottning, vi får väl se vad kommande vinter bjuder på. Det är som synes i stort sett fullt upp och på vissa arbeten är vi redan tingade till långt in på nästa år.

Blåmesen på bilden under här har också ett viktigt arbete att utföra varje dag. Det är inte lätt att hålla energinivån uppe i dessa kalla dagar men en diger fläsksvåle från Nerhage räcker länge.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *