Bli medlem i Arvika Farmartjänst

P1040260-001

April -17 skrevs ett inlägg på vår hemsida om att ”Bli medlem”. Detta är lika aktuellt idag som det var då. Vi är idag 18 medlemmar men där flera av oss inte är så aktiva i arbetet längre som förut. Men jobb av allehanda slag kommer ständigt in så nu måste vi tacka nej till ett antal p.g.a att det saknas folk att utföra dessa. Så några nya medarbetare skulle sitta fint att få in inför sommaren.

Vi behöver nya medlemmar/medarbetare. Du kvinna eller man som vill ha ett fritt och varierande arbete och som har kvalifikationer från ett eller annat hantverk/yrke och vill prova på arbete utan anställning. Hör av dig till oss med en intresseanmälan.

Arvika Farmartjänst är en ekonomisk förening som du ansluter till, ungefär som lastbilscentralen, och utför arbete/tjänster åt kunder i Farmartjänsts namn. Vi tar åt oss arbeten uppdrag i vitt skilda områden och om du tittar runt lite på hemsidan kan du säkert bilda dig en uppfattning om vad vi håller på med. Medlemmar med kunskaper och erfarenheter inom byggbranschen är mest akut att få tag på men vi behöver även annan kompetens.

Som medlem är du egenföretagare med F-skattsedel och utfört arbete faktureras genom föreningen och där du får en avräkning på utfört arbete. Fördelen med att vara medlem i Ft är bl.a att du bestämmer själv vilka uppdrag du vill medverka i och därmed din arbetstid.

Nyfiken på detta, då hör du av dig till oss enklast genom telefon eller mail.

Tel: 070-3082950 eller mail bosse.i.lyckene@telia.com

DSC_0590