ROT-avdraget, som ger nya arbeten.

Andreas och Annika Strandberg, på gården Där Framme i Gårdsås, passar på att renovera bottenvåningen i bostadshuset nu när de fördelaktiga ROT-avdragen kommit igång. Det ger ju  50% i avdrag på arbetskostnaden; upp till 50.000 kr per person.

”Vi hade ändå planerat en renovering av nedervåningen som behövde en uppfräschning,  så då var det verkligen läge att passa på”. ”För våran del”, säger Andreas,” kommer arbetet att gå på över maxsumman ett hundra tusen kronor som man kan göra avdrag för, så 50%, alltså 50.000 kr i minskade kostnader för arbetet, betyder ju en hel del. Under arbetets gång  kom också en gammal vattenskada som vi inte visste om i dagen, den blir nu också åtgärdad”.

Här följer några bilder från arbetet där Rolf Bergfjord och Rolf Nordling har rivit ut allt gammalt och börjat regla upp nytt från botten:

jan09-008jan09-007jan09-006jan09-025jan09-011

Ni som går i renoveringstankar skall nog passa på nu på en gång, och inte fundera för länge innan ni kommer till skott, för det är ju det där med ”först till kvarn”… Avdrag på 50% av arbetskostnaden vid renovering eller tillbyggnad i hemmet eller sommarstugan, det är ju faktiskt väldigt fördelaktigt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *